21 Haziran 2013 Cuma

Sahibinden acil inegöl satılık daire

sahibinden acil inegöl satılık daire ( bursa'da daire yada arsa ile takas olur ) bursa'da uygun bir daire,arsa,dükkan ile inegöl satılık daire takas olur.

19 Haziran 2013 Çarşamba

17 Haziran 2013 Pazartesi

sahibinden alanyurt yenihicret sitesinde satılık daire



bursa inegöl alanyurt yeni hicret kooperatifindeki 3+1 dairenin üç tarafıda güneş alıyor. ısınma gideriniz çok az olacak.şimdi ısınma çok pahalı bilirsiniz. inegöl satılık daire iyi ve bakımlıdır. inegöl satılık daire büyük depremden hemen sonra yapıldığı için çevresindeki sitelerden güvenlik bakımından çok çok üstündür. inegöl satılık daire 2. katta olduğu için yaşlılarımızın ve küçük çocuklarımızn inip çıkması için de uygundur. iş durumundan dolayı satışa çıkarttığımız dairemiz inegöl merkeze ve inegöl organize sanayii ne ulaşım bakımından da en uygun mevkiidedir.

15 Haziran 2013 Cumartesi

inegölde acil sahibinden satılık daire



Bursa sahibinden inegöl satılık daire yenice kasabası güney mahallesi okullar bölgesinde olup sahibinden acil satılık fiyatta pazarlık payı vardır. inegöl satılık dairenin dairenin içi alıcının zevkine bırakılmıştır.büyük ve ferah bir dairedir. inegöl satılık daire ara kat olma avantajıda vardır.

13 Haziran 2013 Perşembe

Sahibinden inegöl sinanbeyde satılık daire

Bursa inegöl sinanbeyde sahibinden satılık 107m² daire 68.000 tl 3 oda 1 salon krediye uygun bakımlı kullanışlı inegöl satılık daire.

11 Haziran 2013 Salı

İNEGÖL'DE KOMBİLİ DOĞALGAZLI ACİL SATILIK DAİRE

inegöl satılık daire göçmen camii civarındadır. Doğalgaz kombili petekleri sıfır laminat parkeleri amerikan mutfak dolabı, 6 senelik daire depreme uygun inşaa edilmiştir. Şehir merkezine yakındır inegöl satılık daire pazarlık payı vardır.

9 Haziran 2013 Pazar

Bursa İnegöl Süleymaniye Satılık Daire

inegölde satılık daire 4 oda 1 salon, ıslak zeminler kalebodur ve fayans 2 balkon, lamina parke oda zeminleri ,saten boya kartonpiyer bakımlı kullanışlı aradığınız gibi bir inegöl satılık daire.

4 Haziran 2013 Salı

inegöl alanyurtta satılık daire

İnegöl'de satılık daire 4.kat 150m2 yeni bakımlı daire inegöl alanyurt'da satılık daire özellikleri 3 oda 1 salon olup 150 m2 alana sahip bir dairedir, doğalgazlı olup kombisi mevcuttur. 4 katlı bir binanın 4. katıdır otopark ve bahçesi vardır.

2 Haziran 2013 Pazar

İnegölde satılık daire sahibi olma

Herkezin hayalidir sıcak bir yuva sahibi olmak evet bu sayfamızda sizlere inegöl satılık daireler hakkında bilmeniz gerekenleri yazmaya çalışıcaz. inegöl satılık daire fiyatlarını araştırıp sizlere yardımcı olucaz. Daire almadan önce iyi bir araştırma yapmak gerekir. Çünkü bir çoğumuz bunu hayatında bir defa yapmakta ve parasını nasıl daha verimli olarak kullanmanın yolunu bulmalıdır.

inegöl Bursanın bir ilçesi olup şehir olması bir çok defa söz konusu olmuştur. Bilgilere göre türkiyenin en büyük 3. ilçesidir. Bursa şehir merkezine 30 km uzaklıktadır. İnegöl, il merkezi Bursa’ya yaklaşık 25 dakika uzaklıkta bulunmaktadır.İnegöl, Merkez İlçeler dışında İl Merkezi Bursa’ya en yakın mesafede olan ilçesidir. inegöl satılık daireler fiyatlarını sitemizden takip edip akıllı yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz.

1 Haziran 2013 Cumartesi

Sahibinden inegölde satılık daire

SAHİBİNDEN HAMİDİYE MAHALLESİNDE SİTE İÇİ SATILIK SIFIR DAİRE

istediğiniz inegöl satılık daire bu olabilir detayları inceleyiz.Site içinde ferah , her cephesi gün ışığı almaktadır. İç kapılar amerikan olup zemin laminant parkedir. Kombi Mevcuttur. Ayrıca aynı binanın birinci katıda bize ait ve satılıktır..

İlgilenen arkadaşlar cep telefonundan yada mail yoluyla ulaşabilirler.. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun...